Bolighandler

Smith Knudsen Advokatfirma er din lokale ekspert indenfor bolighandel. Vi kan hjælpe dig uanset, om du skal købe eller sælge. Uanset om du bor i byen eller på landet, er på jagt efter noget mindre eller noget større, flytter hjem eller flytter væk.

Vi er med dig hele vejen igennem din bolighandel, fra du finder drømmeboligen og til du står med nøglerne på overtagelsesdagen. Vi hjælper med at gennemgå tilstandsrapporten, energimærkningen og forhandling af pris, berigtigelse af skøde og tinglysning. For os er det helt afgørende, at du får en tryg og sikker bolighandel.

Hos Smith Knudsen Advokatfirma er vi certificerede medlemmer af Danske BOLIGadvokater og det får du gavn af i din bolighandel. Med en Dansk BOLIGadvokat er du nemlig sikret 100% uvildig rådgivning af høj kvalitet. Det betyder, at vi udelukkende rådgiver med afsæt i, hvad du er bedst tjent med.

Kort sagt – hos Smith Knudsen Advokatfirma kan du få hele pakken. Vi rådgiver bl.a. om:

  • Købsaftale, salgsopstilling, tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærkning
  • Lokalplaner, BBR og ejendomsdatarapport
  • Vurdering, prisfastsættelse og forhandling
  • Advokatforbehold
  • Finansiering og forsikringer
  • Skøde, ejerpantebreve og tinglysning
  • Refusionsopgørelse

… Og de mange andre øvrige elementer, som indgår i en enhver bolighandel.

Altid gratis formøde

Uanset om du er erfaren bolighandlende eller førstegangskøber, har du brug for en rådgiver, der sikrer dig den bedste bolighandel. Som medlemmer af Danske BOLIGadvokater tilbyder vi altid et kort indledende møde om din kommende bolighandel – helt kvit og frit. På formødet får vi sammen overblik over din konkrete boligsituation, og du går hjem med en fast aftalt pris på vores boligrådgivning.

Du bør altid søge rådgivning hos en advokat med erfaring i bolighandler, inden du skriver under på en købsaftale.

Står du med den ene fod indenfor i drømmeboligen og gerne vil slå til nu, er det vigtigt at få tilføjet et advokatforbehold i aftalen. Med et advokatforbehold kan vi hjælpe dig, selv efter du har skrevet under.

 

Du er velkommen til at kontakte os på tlf. 97 42 63 33 eller på