ADVOKATSEKRETÆRER SØGES

 

Smith Knudsen Advokatfirma søger 2 erfarne advokatsekretærer til tiltrædelse snarest muligt eller efter nærmere aftale, idet 2 af vore erfarne sekretærer med henholdsvis 17 og 37 års ansættelse i firmaet nu vil forlade arbejdsmarkedet for at gå på efterløn og pension.

Vi søger 2 nye medarbejdere til at bistå os med selvstændig sagsbehandling.

Den ene stilling er til behandling af konkursboer, insolvens- og rekonstruktionssager, og, om muligt, gerne med erfaring i behandling af dødsboer, men dette er ikke et ”must”. God talmæssig forståelse er imidlertid en fordel.

Den anden stilling ønskes besat til behandling af sager med selskabsstiftelse, virksomhedsoverdragelser, og erhvervssager i bred forstand, samt til at yde bistand i løbende sager, herunder voldgiftssager og lignende.

Vi lægger stor vægt på, at en ansøger har gode talkundskaber samt gode evner til at formulere sig på skrift, og at ansøgeren kan arbejde selvstændigt.
Uddannelse og erfaring fra ansættelse i et advokatfirma, revisionskontor eller lignende forudsættes.

Vi bruger AdvoPro sags’ styringsprogram. Hvis du ikke tidligere har erfaring hermed, skal vi nok sørge for uddannelse heri.

Såfremt du samtidig er omhyggelig, serviceminded, engageret og har en god ordenssans, samt et godt humør, vil det ikke være en diskvalifikation. Hvis du også er i stand til at bevare overblikket i en stresset situation og med et smil på læberne være fleksibel med hensyn til udførelsen af arbejdsopgaver, vil dette være en stor fordel.

Arbejdstiden er kl. 8.00-16.00. Løn efter aftale. Arbejdsstedet vil være på vort kontor i Holstebro.

Nærmere oplysninger kan fås ved henvendelse til advokat Kristian Dalsgaard, til hvem ansøgning bilagt eksamensbeviser, anbefalinger og lignende kan fremsendes i fuld fortrolighed snarest muligt.

OM FIRMAET

Smith Knudsen Advokataktieselskab er et erhvervsorienteret advokatfirma, der har kontor i Holstebro midtby – relativt tæt på retsbygningen. Advokatfirmaet har et afdelingskontor i Lemvig og et møde kontor i Business Park Struer, og vi har et klientel, som hovedsageligt er fra Nord- og Vestjylland, men også spredt over resten af landet. Advokatfirmaet betjener hovedsageligt erhvervsklienter og lægger vægt på, at vore trofaste og store klientel får en optimal betjening og rådgivning.