Boligsalg

Boligsalg kommer ofte før boligkøb. Det kan være, at du har fundet en køber til din bolig uden en ejendomsmæglers bistand, eller måske er der tale om salg indenfor familien. Som boligadvokater kan vi hjælpe dig med dit boligsalg, så alle dokumenterne ligger klar og alle regler bliver overholdt.

Hos Smith Knudsen Advokatfirma ser vi det som vores fornemmeste opgave at sikre, at du får svar på alle de spørgsmål, der helt naturligt opstår, når man skal sælge sin bolig. Vi hjælper også, hvis du samtidig skal købe en bolig.

Vi er certificerede medlemmer af Danske BOLIGadvokater og det får du gavn af i din bolighandel. Med en Dansk BOLIGadvokat er du nemlig sikret 100% uvildig rådgivning af høj kvalitet. Med uvildig menes der, at vi ikke må modtage provision fra eksempelvis forsikringsselskaber eller banker. Vi rådgiver udelukkende med afsæt i, hvad der vil være det bedste for dig.

Jo tidligere i salgsprocessen du ringer, jo bedre kan vi hjælpe dig.
Kontakt os på telefon 97 42 63 33 eller på .

 

Få et gratis formøde

Uanset om du har solgt bolig før eller det er første gang, har du brug for en rådgiver, der sikrer dig det bedste boligsalg. Som medlemmer af Danske BOLIGadvokater tilbyder vi altid et kort indledende møde om dit forestående boligsalg – helt gratis. På formødet får vi sammen overblik over din specifikke boligsituation, og du går hjem med en fast aftalt pris på vores boligrådgivning.

Når du skal sælge en bolig, kan vi hos Smith Knudsen Advokatfirma bl.a. rådgive dig om:

  • Dit ansvar som sælger af fast ejendom
  • Tilstandsrapport og elinstallationsrapport
  • Energimærke, energirapport og energioptimering
  • Berigtigelsen af salget – skøde, tinglysning, refusionsopgørelse mv.
  • Bank, forsikrings- og skatteforhold

 

Du kan med fordel læse vores gratis tjekliste til boligsalg her.